Art Deco

Artdeco

Trendsetter in make-up, brengt ieder seizoen opnieuw verrassende looks, bijzondere kleurtonen en vernieuwende producten.

Het geheim van ARTDECO zit in de constante focus op vernieuwing, de veeleisende kwaliteitsnormen en de zeer redelijke prijzen.

Iedere vrouw kan haar persoonlijk kleurenpallet uitkiezen, aanpassen aan het seizoen of een speciale gelegenheid en vlot bij de hand hebben in de hervulbare ARTDECO beautyboxes.

Claudia Schiffer’s Collection

Claudia Schiffer’s Glamour collectie combineert de ervaring van duizenden uren dragen van make-up en 30 jaar schoonheidsgeheimen.

Claudia Schiffer’s nieuwe PARTY COLLECTION voor de herfst/winter is geïnspireerd door de favoriete momenten van Claudia Schiffer op de rode loper en tijdens talloze shootings voor magazines. Het biedt zorgvuldig geselecteerde, luxueuze musthaves voor een moeiteloze maar prachtige avondlook.

Het effect is sensueel en speels en voegt een sprankelend element toe aan uw kenmerkende look, perfect voor feestjes en de komende feestdagen. De nieuwe lipgloss en highlighter creëren een subtiel vleugje winterglans. De oogschaduw biedt een frisse interpretatie van de smokey eye look met zacht glanzende, matte en parelachtige tinten.