Art Deco

Stijlen en rituelen zijn van blijvende aard!

Reeds eeuwen lang maken we gebruik van de voedende kracht van mineralen. Deze helpen bij het behandelen van tal van dermale problemen en irritaties, en brengen de huid opnieuw tot haar natuurlijke balans.

Mineralen zijn werkelijke juwelen binnen de make-up wereld. Ze beschermen, voeden en verwennen zelfs de meest gevoelige huidtypes. Art Deco heeft de kracht van deze mineralen geconcentreerd in het nieuwe PURE MINERALS gamma.

Een waaier van producten op basis van waardevolle mineralen en tal van tinten voor een unieke, individuele make-up. Minerale make-up is waar bijna elke vrouw naar op zoek is: snel, compatibel met de natuurlijke huid, de perfecte make-up die hun natuurlijke schoonheid accentueert.

De Art Deco PURE MINERALS make-up verzekert een fantastische dekkingsgraad en een stralend, natuurlijk ogende finish – zonder het gevoel te hebben een masker te dragen.

 Make-up Workshop

Altijd al willen weten hoe je oogmake-up moet aanbrengen, welke kleuren nu het beste bij jou passen, hoe je de perfecte eyeliner aanbrengt, of heb je productjes liggen vanwaar je niet weet welk nut het heeft?

Kom dit allemaal te weten op onze make-up workshop!

Leer jezelf de juiste technieken aan en ontdek hoe we jou pluspunten in de kijker kunnen zetten. Je kan gebruik maken van alle producten en alle kleurtjes testen…

Kom samen met je vriendinnen en maak er een leuke avond van!

Je geniet hierbij ook van een hapje en een drankje!

max.  6 – 8 personen

Duur: +/- 3 uur

Deelname 30€/p.p. incl. gebruik van alle producten & een goodiebag voor iedere deelneemster