Behandelingen

Gelaatsverzorgingen

Express Essential – 30 min – 40€

De Express Essential geeft een boost aan de huid en zorgt voor het aanvullen van alle tekorten met als resultaat een zijdezachte huid. (incl. ontharing)

Aquatherm – 60 min – 65€

De Aquatherm behandeling legt de nadruk op het in standhouden van de huidflora en de vochtbalans. Ze vult de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huid is stralend, zacht en schoon.

Power Hyaluronic Eye Contour – 45 min – 60€

Deze verzorging legt de nadruk op de ogen, waar de eerste tekenen van veroudering zichtbaar zijn. Ze zorgt voor betere hydratatie en verzacht wallen en donkere kringen. 

Power Hyaluronic – 60 min – 85€

Power Hyaluronic brengt de natuurlijke vochtbalans van de huid in balans voor een optimale hydratatie. Wanneer deze processen in evenwicht zijn, behoudt de huid haar optimale vochtgehalte, hetgeen huidvernieuwing mogelijk maakt en oneffenheden normaliseert. Dit ster ingrediënt staat bekend om haar anti-aging effect, door het volume van de huid te herstellen en rimpels op te vullen.

Power Retinol – 60 min – 85€

Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of zon, wil bestrijden. Pure Retinol herstelt en verstevigt de huid, verbetert de huidstructuur, verfijnt de poriën en vervaagt pigmentvlekken.

Derma Peel Pro – 75 min – 85€

De Dermapeel Pro is een diepgaande, intense peeling behandeling die bedoeld is voor het behandelen van vroegtijdig veroudering, huid met onzuiverheden, acné littekens en fijne expressie lijntjes. De huid oogt egaal, fris, zuiver en geeft een gezonde gloed.

Global Lift – 60 min – 99€

De Global lift behandeling bevat 3 actieve ingrediënten die zorgen voor de versteviging van de huid en een betere collageen structuur. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals worden verstevigd, het volume hersteld. Het geeft een jeugdige uitstraling en een dubbele kin verdwijnt als sneeuw voor de zon. 

Corrective – 90 min – 115€

In deze doeltreffende behandeling worden opvultechnieken gecombineerd met werkzame stoffen die de diepe rimpels en expressielijnen in de huid snel en effectief corrigeren. De innovatieve mix van drie actiemechanismen in één behandeling – peeling, verstevigend en ontspannend – kan een intens gladmakend effect geven op de diepste rimpels. Het resultaat: rimpels verdwijnen natuurlijk en geleidelijk vanaf de eerste sessie.

Express Energizing Men – 60 min – 75€

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resistent tegen invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

*Alle gelaatsverzorgingen zijn inclusief ontharing van wenkbrauwen en bovenlip.

Ontharingen

Onderbenen  –  20€

Volledige benen  –  30€

Bikini  –  18€

Volledige bikini – 25€

Oksels  –  15€

Armen – 15€

Rug – 25€

Kleuren wenkbrauwen  –  10€

Kleuren wimpers  –  10€

*Gelaatsontharing wordt niet meer apart behandelt, enkel nog tijdens een gelaatsverzorging.

Maak hier een afspraak voor laserontharing

Hand- en voetverzorgingen

Sopolish Nails   –  45€

Volledige manicure gevolgd door lakken met Sopolish gellak, nagellak houdt 2 – 3 weken lang.

Sopolish Nails Verwijderen  –  30€

Pedicure  –  40€

Geniet van een voetbadje gevolgd door een uitgebreide verzorging. Hierna kan u nog even ontspannen met een voetmassage.

Pedicure & Kleur lakken  –  45€

Pedicure & French lakken  –  45€

Pedicure & Sopolish (op tenen) – 70€

Pedicure, manicure & lakken –  70€

Volledige verzorging van de handen en voeten, gevolgd door het lakken van de nagels.

Acrylnagels

Nieuw set French  –  65€

Nieuw set Kleur  –  65€

Nieuw set Kleurtips  –  65€

Nieuw set Naturel  –  60€

Bijwerken French  –  55€

Bijwerken Kleur  –  55€

Bijwerken Kleurtips  –  55€

Bijwerken Naturel  –  50€

Make-up

Avondmake-up – 30€

Bruidsmake-up + proef – 80€