Skeyndor

De wensen in huidverzorging voor het gezicht is voor iedereen anders.

Elke huid is uniek en heeft specifieke behoeften.

Het succes van Skeyndor begint meer dan 50 jaar geleden, in 1966. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een leidend merk in professionele huidverzorging.

Meer dan 50 jaar ervaring, dat houdt in; duizenden uren onderzoek, honderden uitdagingen betreffende de huid en heel wat successen en verwezenlijkingen.

Passie voor wetenschap en innovatie zitten al sinds het ontstaan in het DNA van Skeyndor. Wetenschappelijk onderbouwde resultaten, daar streven we naar. We richten ons op de huidspecialist om zo samen de vragen van de meest veeleisende klanten te kunnen beantwoorden. Het eind doel? Een gezonde, stralende huid.

 

Mesoscience by Skeyndor

Geef je huid én jezelf weer dat jeugdige uiterlijk!

De Meso infusion is de nieuwste generatie op het gebied van virtuele Mesotherapie apparatuur. Een behandeling met de Meso bestaat uit vier verschillende technieken die het samen mogelijk maken om actieve werkstoffern direct in te sluizen in de huidcel. De Meso verbetert de vochttoevoer, stimuleert de doorbloeding, de celstofwisseling en de lymfe afvoer van de huid. Daarnaast biedt iedere afzonderlijke Meso behandeling zijn eigen prachtige resultaten.

Meso Filler

De Meso Filler behandeling is speciaal voor een dunne huid met verticale rimpels. De behandeling vult het weefsel op voor meer volume en gaat de strijd aan met verticale lijntjes en rimpels. het verbetert de stevigheid van de huid van het gezicht, hals en decolleté voor een algehele jeugdige uitstraling en remt de huidveroudering.

Meso Lift

Huidveroudering zoals rimpels en verslapping is wat we allemaal tegen willen gaan. De Meso Lift biedt daar de oplossing voor. Drie unieke peptide vormen de basis van het concentraat die zorgen voor ontspanning van de mimische spieren met als resultaat dat fijne lijntjes en rimpels sterk verminderen. Daarnaast heeft de behandeling een liftend effect op de huid van het gezicht, hals en decolleté.

Meso Bright

Wanneer een huid last heeft van hyperpigmentatie, huidvlekken en/of grove poriën dan biedt de Meso Bright behandeling de perfecte oplossing. De Meso Bright behandeling verheldert de pigment-, huidvlekken en de teint van de huid. Vertraagt het terugkeren van de vervaagde pigmentvlekken en verfijnt de poriestructuur. De huid krijgt weer een egale en frisse uitstraling.

Mesoscience = mesotherapie zonder naalden
Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek.

Eén behandeling – 100€

Een kuur van 10 behandelingen – 850€

(vraag naar de voorwaarden)