Skeyndor

Elke huid is uniek en heeft specifieke behoeften en wensen, de verzorging voor het gelaat is voor iedereen anders.

Het succes van Skeyndor begint meer dan 50 jaar geleden, in 1966. Dat houdt in; duizenden uren onderzoek, honderden uitdagingen betreffende de huid en heel wat successen en verwezenlijkingen.

Ondertussen is Skeyndor uitgegroeid tot een leidend merk in professionele huidverzorging.

Dit mondde ondertussen ook uit in het SCIENCE CREATES BEAUTY concept.

Passie voor wetenschap en innovatie zitten al sinds het ontstaan in het DNA van Skeyndor. Wetenschappelijk onderbouwde resultaten en effectieve cosmetische producten, daar streven we naar.

We richten ons op de huidspecialist om zo samen de vragen van de meest veeleisende klanten te kunnen beantwoorden.

Het einddoel? Een gezonde, stralende huid.

Aquatherm

Een revolutionaire productlijn op basis van thermaal water uit Salies-de-Bearn, een waterbron gelegen in de Franse Pyreneeën, ontwikkeld voor de verzorging van de meest gevoelige huid.

De producten geven onmiddellijk comfort en beschermen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering.

Power Retinol

Retinol wordt wereldwijd beschouwd als de gouden standaard in de strijd tegen huidveroudering.

De producten verminderen rimpels en fijne lijntjes, verheldert pigmentatievlekken en stimuleert de aanmaak van collageen.

Power Hyaluronic

Brengt de natuurlijke vochtbalans van de huid in evenwicht voor een optimale hydratatie., hetgeen huidvernieuwing mogelijk maakt en oneffenheden normaliseert.

De producten verbeteren het vochtgehalte en vermindert rimpels ten gevolge van vochttekort. Verbetert oneffenheden en ruwheid van de huid.

Corrective

Een cosmetische behandeling die zelfs de diepste rimpels vervaagt, de aanblik jeugdiger maakt en de huid zijn souplesse en jeugdige uitstraling teruggeeft.

De producten verzachten diepe rimpels en expressielijntjes in het gelaat. De stoffen zorgen dat het interne weefsel terug voller wordt, wat een opvullend effect geeft.