Sopolish

Pronails

Al vanaf het begin staat Pronails bekend voor haar buitengewone nagellak en biedt ze haar consumenten de kans om te genieten van toonaangevende nagellakkleuren met een professionele kwaliteitsformule. ProNails nagellak is beschikbaar in een uniek en waardevol flesje, ontworpen om een perfecte applicatie te garanderen. Eenmaal u ze ontdekt heeft zal u niets anders meer willen!

Elk seizoen worden de nieuwe ProNails nail polish kleuren voorgesteld in inspirerende collecties. Hier komen de kleuren tot leven dankzij de kracht van de prachtige afbeeldingen, die voor elke collectie uniek zijn.

Bij Pronails geldt de slogan “we love your hands”! Onze handen en nagels zijn onze persoonlijke ambassadeurs. We gebruiken ze om onszelf uit te drukken, om ons punt overtuigender te stellen of simpelweg om er goed uit te zien. Pronails geeft om jouw handen en nagels. Van goede handverzorging tot een expressieve look, je kan op onze Pronails stylisten rekenen voor de door jouw gewenste behandeling van het hoogste niveau.

Als je van de kwaliteit van Pronails wil genieten in het gemak van je eigen huis, hebben we de ultieme oplossingen voor jou. Deze unieke producten zijn enkel verkrijgbaar bij de ProNails Salons en werden speciaal ontwikkeld voor een mooi resultaat en eenvoudig thuisgebruik.

nagels

Sopolish

De nieuwe Semi-Permanente Nagellak, Pronails’ Sopolish Protect & Peel, garandeert je prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken. Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met solventen. Je kan het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van je nagels!

Gezonde nagels

Dit spitsvondig solventvrije peel-off systeem is de eerste semi- permanente nagellak die de gezondheid en vitaliteit van je natuurlijke nagels volledig respecteert, zonder ze zelfs maar aan te raken…

Door het aanbrengen van een transparante beschermlaag, wordt het contact met je natuurlijke nagel vermeden: een unicum!

De Vital Nailskin verlengt het dragen van alle Sopolish kleuren tot meer dan twee weken, en biedt bovendien een snelle, veilige en eenvoudige peel-off verwijdering door de klant thuis. Gedaan met afweken in solventen! Dit is de ideale, nagelvriendelijke oplossing voor elk nageltype, zelfs voor de meest droge, fragiele en vette nagels.